Menu

Писмени преводи белоруски - преводилац за белоруски

Превод са овером на белоруски и писмено превођење без овере са белоруског

Преводе текстова врше само високо квалификовани преводиоци са искуством. Увек смо спремни да саслушамо Ваше жеље које се тичу стила и терминологије превода. Велико искуство имамо у превођењу научних и стручних текстова, као и у креативном превођењу реклама и пропагандног материјала. Писмени преводи на белоруски језик су резултат рада стручног тима са белоруског говорног подручја како би излазни документ био у духу белоруског језика.

Нудимо услуге превођења свих врста текстова са белоруског језика на српски и са српског на белоруски високог квалитета. За писмене преводе цена се обрачунава према преводилачкој страни која служи као основа за обрачун. Преводи се шаљу у истом формату у ком смо га добили на превођење.

Неки од најпознатијих Белоруса у свету су Тадеуш Кошћушко, Симеон Полоцки, Александар Лукашенко, Викторија Азаренка и многи други.

Превођење стручних текстова одликује висока стручност за одређену област, коју је потребно да поседује одређени преводилац. Мит је да сваки преводилац може све да ради све области превођења. Ми у свом тиму имамо преводиоце који су стручни за разне области. Пажљив одабир преводиоца је важан део посла, јер он директно утиче на квалитет превода. Руски центар је водећи онлајн преводилац.

Белоруски језик је матерњи језик око 10 милиона људи у свету, највише Белорусима који живе у Белорусији и другим земљама бившег Совјетског Савеза. Званично писмо белоруског језика је белоруска ћирилица којом се гласови могу записивати на два начина, док је у незваничној употреби и белоруска латиница.

Белоруски језик је званични језик у Белорусији, као и у неколико заједница Војводства Подласка у Пољској. Мањински језик је у Украјини и Чешкој Републици.

Go to top