Menu

Писмени преводи украјински - преводилац за украјински

Превод са овером на украјински и писмено превођење без овере са украјинског

Преводе текстова врше само високо квалификовани преводиоци са искуством. Увек смо спремни да саслушамо Ваше жеље које се тичу стила и терминологије превода. Велико искуство имамо у превођењу научних и стручних текстова, као и у креативном превођењу реклама и пропагандног материјала. Писмени преводи на украјински језик су резултат рада стручног тима са украјинског говорног подручја како би излазни документ био у духу украјинског језика.

Нудимо услуге превођења свих врста текстова са украјинског језика на српски и са српског на украјински високог квалитета. За писмене преводе цена се обрачунава према преводилачкој страни која служи као основа за обрачун. Преводи се шаљу у истом формату у ком смо га добили на превођење.

Најпознатији Украјинци у свету су Тарас Шевченко, Степан Бандера, Руслана, Јулија Тимошенко, браћа Виталиј и Владимир Кличко, Андреј Шевченко, Анатолиј Тимошчук и многи други.

Превођење стручних текстова одликује висока стручност за одређену област, коју је потребно да поседује одређени преводилац. Мит је да сваки преводилац може све да ради све области превођења. Ми у свом тиму имамо преводиоце који су стручни за разне области. Пажљив одабир преводиоца је важан део посла, јер он директно утиче на квалитет превода. Руски центар је водећи онлајн преводилац.

Украјински језик је матерњи језик преко 40 милиона људи на свету, углавном људима у Европи, највише у Украјини и бившим земљама СССР-а, као и Украјинцима који живе ван граница своје земље. Званично и једино писмо украјинског језика је украјинска ћирилица.

Украјински језик је званични језик у Украјини и области Транснитрија, као и признат мањински језик у Мађарској, Молдавији, Србији, Пољској, Румунији, Хрватској, Словачкој, Босни и Херцеговини и Чешкој Републици.

Go to top