Menu

Писмени преводи бугарски - преводилац за бугарски

Превод са овером на бугарски и писмено превођење без овере са бугарског

Преводе текстова врше само високо квалификовани преводиоци са искуством. Увек смо спремни да саслушамо Ваше жеље које се тичу стила и терминологије превода. Велико искуство имамо у превођењу научних и стручних текстова, као и у креативном превођењу реклама и пропагандног материјала. Писмени преводи на бугарски језик су резултат рада стручног тима са бугарског говорног подручја како би излазни документ био у духу бугарског језика.

Нудимо услуге превођења свих врста текстова са бугарског језика на српски и са српског на бугарски високог квалитета. За писмене преводе цена се обрачунава према преводилачкој страни која служи као основа за обрачун. Преводи се шаљу у истом формату у ком смо га добили на превођење.

Неки од најпознатијих Бугара у свету су Симеон Велики, Васил Левски, Христо Ботев, Георги Иванов, Христо Стоичков, Елин Пелин, и многи други.

Превођење стручних текстова одликује висока стручност за одређену област, коју је потребно да поседује одређени преводилац. Мит је да сваки преводилац може све да ради све области превођења. Ми у свом тиму имамо преводиоце који су стручни за разне области. Пажљив одабир преводиоца је важан део посла, јер он директно утиче на квалитет превода. Руски центар је водећи онлајн преводилац.

Бугарски језик је матерњи језик око 8 милиона људи у свету, највише Бугарима који живе у Бугарској и у околини Бугарске. Званично писмо бугарског језика је бугарска ћирилица.

Бугарски језик је званични језик у Бугарској и Европској Унији, а препознат је као мањински језик у Румунији, Мађарској, Србији, Словачкој и Украјини.

Go to top