Menu

Писмени преводи хрватски - преводилац за хрватски

Превод са овером на хрватски и писмено превођење без овере са хрватског

Преводе текстова врше само високо квалификовани преводиоци са искуством. Увек смо спремни да саслушамо Ваше жеље које се тичу стила и терминологије превода. Велико искуство имамо у превођењу научних и стручних текстова, као и у креативном превођењу реклама и пропагандног материјала. Писмени преводи на хрватски језик су резултат рада стручног тима са хрватског говорног подручја како би излазни документ био у духу хрватског језика.

Нудимо услуге превођења свих врста текстова са хрватског језика на српски и са српског на хрватски високог квалитета. За писмене преводе цена се обрачунава према преводилачкој страни која служи као основа за обрачун. Преводи се шаљу у истом формату у ком смо га добили на превођење.

Превођење стручних текстова одликује висока стручност за одређену област, коју је потребно да поседује одређени преводилац. Мит је да сваки преводилац може све да ради све области превођења. Ми у свом тиму имамо преводиоце који су стручни за разне области. Пажљив одабир преводиоца је важан део посла, јер он директно утиче на квалитет превода. Руски центар је водећи онлајн преводилац.

Хрватски језик је матерњи језик око 6 милиона људи у свету, највише Хрватима у Хрватској и другим земљама бивше Југославије. Званично писмо хрватског језика је хрватска латиница.

Хрватски језик је званични језик у Хрватској, Босни и Херцеговини, Црној Гори, аустријском Бургенланду и неким институцијма Европске Уније. Мањински језик је у Србији.

Go to top