Street Tablet Forest Mac Skycrapper Cloudsea Workingdesk Our Work Bg Bridge Iphone
Menu

Превођење руског језика

Поштовани, уколико су Вам потребне услуге стручног превођења на руски са српског језика или са руског на српски, дошли сте на право место!

Наши преводиоци су Вам на услузи. Преводи са руског језика и на руски језик брзо и квалитетно. 

Тел: 065 551 34 34

Наручите превод на руски

Све врсте преводилачких услуга које се односе на руски језик.

Другачији смо од других јер нудимо изузезно брзу услугу у Београду.

Пошаљите захтев за превод на email адресу, префикс "office"

Контакт телефон: 065 551 34 34

www.ruskicentar.com

Усмени преводи са руског и на руски језик

Симултано и консекутивно превођење, превођење са руског

Можемо Вам понудити услуге усменог превођења крот консекутивно и симултано превођење са руског на српски и са српског на руски језик. У зависности од врсте догађаја, организујемо преводиоце за мање скупове или пословне састанке кроз услугу консекутивног превођења или шапутања, док за веће конференције и скупове потребно је организовати  догађај, обезбедити опрему, слушалице, микрофоне, кабине и ангажовати професионалце који ће извршити услугу симултаног превођења.

Усмено превођење - Консекутивно превођење са српског на руски и са руског на српски језик

Консекутивни преводилац је најбоље решење за мање скупове, презентације или пословне разговоре. Консекутивни преводилац помоћу својих белешки репродукује говор на циљни језик за време пауза у излагању говорника. Сваки наш консекутивни преводилац се прилагођава стилу и динамици излагања сваког појединог говорника и сви су врло флексибилни, прецизни и брзи. Цене усмених превода.

Усмено превођење - Симултано превођење са српског на руски и са руског на српски језик

Симултано превођење спада у најзахтевније врста превођења. То је посебна врста усменог превођења где преводилац преводи истовремено са излагањем говорника. Сваки наш симултани преводилац је искусни професионалац. Цене усмених превода.

Писмени преводи са руског на српски и са српског на руски

Pr

Преводе текстова са руског и на руски врше високо квалификовани преводиоци са искуством. Увек спремни да саслушамо Ваше жеље које се тичу стила и терминологије превода. Велико искуство имамо у превођењу научних и стручних текстова, као и у креативном превођењу пропагандног материјала.

Ценовник услуга и начин плаћањa

Усмени преводи са руског на српски и са српског на руски

Vjp3

Нудимо Вам услуге консикутивног и сумултаног превођења са српског на руски и са руског на српски језик. За усмене преводе неопходно је да закажете Ваш превод неколико дана раније, као и да нагласите тему која ће бити предмет разговора, како би наши преводиоци могли на највишем нивоу да реализују превод.

Ценовник услуга и начин плаћања

Go to top