Street Tablet Forest Mac Skycrapper Cloudsea Workingdesk Our Work Bg Bridge Iphone
Menu

Превођење руског језика

Поштовани, уколико су Вам потребне услуге стручног превођења на руски са српског језика или са руског на српски, дошли сте на право место!

Наши преводиоци су Вам на услузи. Преводи са руског језика и на руски језик брзо и квалитетно. 

Тел: 065 551 34 34

Наручите превод на руски

Све врсте преводилачких услуга које се односе на руски језик.

Другачији смо од других јер нудимо изузезно брзу услугу у Београду.

Пошаљите захтев за превод на email адресу, префикс "office"

Контакт телефон: 065 551 34 34

www.ruskicentar.com

Уколико имате фирму у којој желите да употпуните знање својих радника руским језиком, нудимо Вам специјално осмишљене програме за брзо и усмерено учење руског језика, јер схватамо значај вашег времена и колико је неопходна брзина, не губећи на квалитету.

Пословним људима чије је време новац, потребни су посебно креирани курсеви језика који им неће одузети много времена, али ће истовремено испунити њихове високе критеријуме. као што су пословна етика, вођење преговора, итд. Наши професори ће долазити директно у Вашу компанију, и подучавати Ваше запослене, како бисте уштедели на времену. У зависности од сфере пословања Ваше фирме, тако прилагођавамо и садржај часова.

Учење руског језика и рад са групама

Наши курсеви руског језика осмишљени су тако да се акценат ставља на конверзацију и визуелизацију пословних дијалога, што Вам омогућава стицање знања о различитим пословним културама. Наши професори ће долазити директно у вашу компанију, и подучавати Ваше запослене, како бисте уштедели на времену. У зависности од сфере пословања Ваше фирме, тако прилагођавамо и садржај часова.  Нека Вам комуникација са иностраним партнерима постане право задовољство!

Нудимо Вам две опције које се тичу учења руског језика, у зависности од Ваших потреба:

Индивидуални часови руског језика

Ако на располагању имате ограничено време, а неопходно је да јако добро савладате руски језик онда Вам препоручујемо индивидуалне часове. Ови часови се организују према Вама. Ваш професор ће организовати часове сходно вашим потребама и жељама, тако да ћете на крају курса бити задовољни што сте на најбољи могући начин искористили свој новац и своје време.

Рад са групама (у компанији)

Уколико желите да више људи из Ваше фирме учи руски језик специјално ћемо организовати часове за ту групу како би стекли опште знање руског језика, као и из делатности којом се ваша фирма бави. Нудимо Вам могућност да сами одаберете предавача из нашег тима који Вам највише одговара, као и време када ћете учити.

Go to top