Menu

Превођење руског језика

Поштовани, уколико су Вам потребне услуге стручног превођења на руски са српског језика или са руског на српски, дошли сте на право место!

Наши преводиоци су Вам на услузи. Преводи са руског језика и на руски језик брзо и квалитетно. 

Тел: 065 551 34 34

Наручите превод на руски

Све врсте преводилачких услуга које се односе на руски језик.

Другачији смо од других јер нудимо изузезно брзу услугу у Београду.

Пошаљите захтев за превод на email адресу, префикс "office"

Контакт телефон: 065 551 34 34

www.ruskicentar.com

Константан развој наметнуо је потребу за јачањем и ширењем наших стручних тимова. Уколико сте спремни за рад, поседујете стручна знања, драгоцено радно искуство или ентузијазам добродошли сте у наш тим. Од својих нових колега очекујемо да својим радом допринесу даљем расту и развоју нашег система. Придружите нам се да заједно градимо будућност!

Контакт форма за посао или "outsourcing"

Све апликације биће третиране уз потпуну дискрецију.

Outsourcing и сарадња:
Сваки спољни сарадник нашег тима, добија могућност да развија своје потенцијале у складу са потребама посла и у складу са личним интересовањима. Права мотивација, оптимална продуктивност и задовољство послом наши су проритети. Нудимо могућност сарадње по принципу "outsourcing-а". Принцип ангажовања спољних сарадника на конкретним уговорима и пословима, а на бази дугорочне сарадње.

За професионалце са искуством:
Искусним кадровима и преводиоцима руског језика нудимо сарадњу на обимнијим и захтевнијим уговорима који траже висок ниво стручности и вишегодишње искуство. Будите слободни да нам се обратите са конкретним предлогом о сарадњи и вашим финансијским очекивањима.

За професионални развој:
Кадровима којима је неопходно драгоцено радно искуство и нове референце, код нас могу очекивати перманентно учење и тренинг који је имплементиран у нашу кадровску политику. Имају могућност да уз рад наставе своје додатно образовање и да се даље усавршавају у струци. Обратите нам се са предлогом сарадње и врсте превода за коју сматрате да имате талента и одговарајућу стручност.

За студенте:
Руски Центар отвара врата младим и талентованим студентима и дипломцима који су спремни да изграде своју каријеру и расту заједно са нама.

Тренутно посетилаца:

We have 19 guests and no members online

Обука и учење руског језика, рад са групама

Уколико имате фирму у којој желите да употпуните знање својих радника са руским језиком, нудимо Вам специјално осмишљене програме за брзо и усмерено учење руског језика, јер схватамо значај вашег времена и колико је неопходна брзина, не губећи на квалитету.

Пословним људима чије је време новац, потребни су посебно креирани курсеви језика који им неће одузети много времена, али ће истовремено испунити њихове високе критеријуме. преговарање итд.Наши професори ће долазити директно у вашу компанију, и подучавати Ваше запослене, како бисте уштедели на времену. У зависности од сфере пословања Ваше фирме, тако прилагођавамо и садржај часова.

Нека Вам комуникација са иностраним партнерима постане право задовољство!

Сазнајте више о томе

Go to top